Spring naar de inhoud

about.

What about us? Bij ons digital marketing agency staat creativiteit centraal samen met de nieuwste technologieën. Als team van toegewijde professionals streven we naar innovatieve oplossingen die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. 

about our mission.

Is om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken door hen innovatieve en effectieve marketingoplossingen te bieden. Onze focus ligt op het bieden van het hoogste niveau van klantenservice en ondersteuning.

We werken onvermoeibaar door om ervoor te zorgen dat elk project dat we aannemen, op tijd, binnen het budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt afgerond.

about our vision.

Een gerespecteerd aanbieder van creatieve marketingoplossingen te worden die bedrijven helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk. Geobsedeerd met onze kennis en vaardigheden te verbeteren om onze klanten beter van dienst te zijn. We geloven in de kracht van samenwerking en werken nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften en doelen te begrijpen om zo op maat gemaakte oplossingen te vinden.

Ons uiteindelijke doel is om samen met onze klanten lange termijn succes te behalen. Dit door hen steeds de tools en expertise te bieden die ze nodig hebben om te slagen in de competitieve bedrijfsomgeving van vandaag.

about our values.

Bij Social World geloven we dat creativiteit, innovatie en samenwerking de sleutel is naar succes. We streven naar het leveren van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten door gebruik te maken van onze algemene kennis en steeds up to date te zijn met de nieuwste marketingtechnologieën en -trends. Dit gekoppeld met onze toewijding om uitstekende klantenservice te bieden.

We hechten waarde aan integriteit, transparantie en eerlijkheid in al onze projecten. Onvermoeibaar werken we door om vertrouwen en langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Gepassioneerd over wat we doen en streven er elke dag naar om verwachtingen te overtreffen.

Team.

Thierry Fondu Zaakvoerder Social World

Thierry

Marketing, design & web development

Meet Thierry, oprichter en zaakvoerder van Social World. Gedreven, sociaal en perfectionistisch. Met een (gezonde) verslaving aan koffie staat hij iedere ochtend vol werklust op om zijn klanten steeds het beste van zichzelf te geven. 

Camille Poelmans Fotografe Social World

Camille

Fotografe

Dit is Camille, fotografe van Social World. Camille en haar camera zijn een onafscheidelijk team. Met de focus op uniekheid, details en persoonlijkheid is ze steeds op jacht naar “the perfect shot”. Ready, set, shoot!

So-Wo Klantenservice chatbot Social World

So-wo

client service chatbot

Tot slot, So-Wo, het derde lid van ons team en zeker niet het minst belangrijke. Via onze chatbot kunnen we u steeds 24/7 te woord staan en sneller helpen met oplossingen te bieden. Benieuwd? Stuur So-Wo dan maar een berichtje.