Spring naar de inhoud

faq.

Hieronder een aantal vragen en antwoorden die wij regelmatig tegenkomen. 

Q: Welke diensten biedt het digital agency aan?
A: Social World biedt diensten zoals website ontwerp en -ontwikkeling, digitale marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), foto- en videoproductie, grafisch design pen nog veel meer aan.

Q: Hoe benadert de digitale agency website ontwerp en -ontwikkeling?
A: Social World benadert websiteontwerp en -ontwikkeling door zich te richten op gebruikerservaring, de nieuwste technologieën te integreren en de beste praktijken voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) te volgen.

Q: Hoe benaderen jullie zoekmachineoptimalisatie (SEO)?
A: Social World benadert SEO door keyword onderzoek uit te voeren, de website content en -structuur te optimaliseren, kwalitatieve backlinks te bouwen en hun aanpak continu te monitoren en aan te passen op basis van zoekmachine algoritmen.

Q: Hoe benadert het agency digitale marketing?
A: Social World benadert digitale marketing door een strategie te ontwikkelen die aansluit bij de doelstellingen van de klant, het publiek te onderzoeken en tactieken uit te voeren zoals social media-advertenties, e-mailmarketing en contentmarketing.

Q: Hoe behandelt het digital agency projectmanagement en tijdlijnen?
A: Social World zorgt voor tijdige afronding van het project door gebruik te maken van projectmanagement tools en heldere communicatie met de klant.

Q: Wat is jullie prijs- en betalingsstructuur?
A: De prijs- en betalingsstructuur van Social World varieert afhankelijk van de grootte van het project maar we stellen meestal een projectprijs op basis van de omvang van het werk vast, en spreken een aanbetaling of betalingsschema voor aanvang van het project af.

Q: Biedt het digital agency onderhoud en ondersteuningsdiensten aan?
A: Ja, Social World biedt onderhoud en ondersteuningsdiensten aan om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft functioneren en om eventuele problemen op te lossen.

Q: Kan het agency integreren met bestaande systemen en tools?
A: Ja, Social World kan integreren met de huidige systemen en tools van de klant, zolang deze API’s of andere integratie-mogelijkheden hebben.