Spring naar de inhoud

our
services.

Social World levert kwalitatieve services, van website ontwerp tot zoekmachine optimalisatie, om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

passion.

Wij geloven in op maat gemaakte services die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Ontdek hieronder welke services wij als creative marketing agency aanbieden. Of het nu om grafisch ontwerp en web design gaat, om foto en videografie of om uw Facebook en Google campagnes te lanceren. Social World is altijd het juiste antwoord. 

creative grafisch design photoshop
Grafisch Ontwerp

Van idee tot uitvoering. Logo, huisstijl, visitekaartje, sociale media … kortom alles wat betreft grafisch ontwerp en web design. Het gaat allemaal om de eerste indruk die uw bedrijf achter laat. 

copywriting schrijver advertenties
Copywriting

Goede copy is van cruciaal belang voor elke online aanwezigheid. Het zorgt voor een duidelijke boodschap voor uw doelgroep waardoor dit uiteindelijk in meer conversies, leads, sales zal leiden. Met de gekozen copywriting zetten we ook automatisch de toon van het bedrijf.

productie fotografie videografie
Production

Of u nu foto’s nodig heeft voor uw sociale media kanalen, voor uw website of bent u klaar om een bedrijfsvideo te laten maken.. Beeldmateriaal komt altijd van pas en we got you covered!

web design development websites bouwen
Web Design

Of u nu een enkele pagina, een website of een webshop met betalingsmogelijkheden en reservatie platformen nodig heeft. We doen het allemaal. Uw website wordt SEO matig en UX/UI opgebouwd.

marketing campaigns google facebook
Marketing

Meer en meer bedrijven vinden de weg naar de online wereld, laat ons helpen om u te doen opvallen in de menigte. Via campagnes die een duidelijke doelgroep hebben en gericht te werk kunnen gaan bouwen we samen met u een effectieve marketing strategie op.

reporting rapportage analyse
Reporting

Iedere maand bezorgen we u een duidelijke rapportage van de resultaten, bevindingen en aanbevelingen na onze analyse. Afhankelijk van de klant zijn of haar behoeften kan deze rapportage zo uitgebreid gaan als nodig is. Via mal, call of meeting. Zo blijft u steeds mee up to date.

Connect.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.